Alle trends op fashion gebied

 

Als je een beetje van fashion houdt, dan heb je geluk. Waarom? Nou, ten eerste omdat we deze blog voor je hebben geschreven. Ten tweede omdat je het dan een stuk makkelijker hebt met er goed uitzien dan iemand die niets met kleding en fashion heeft. Trends komen en gaan en vooral op het gebied van fashion, gezien deze wereld snel in verandering is. Met de komst van sociale media is dat in een nog hogere versnelling gezet gezien de snelheid waarmee mensen nieuwe dingen delen. De grootste influencers delen allemaal hun vetste outfits en dit wil je ook wel. We snappen wel dat deze trends allemaal wat snel gaan en dat je het niet meer in de gaten kunt houden. Daarom hebben we de trends die je wel écht moet volgen hier op een rijtje gezet. 

Sneakers

Sneakers zijn helemaal in. Dat is niet gek, gezien de mate van comfort die ze bieden en de uitstraling die ze geven. Met sneakers zie je er lekker vlot en hip uit. Daarnaast kun je ze met letterlijk alles combineren; tegenwoordig draagt men zelfs wel eens sneakers onder een pak. Van de meest gehypete sneakers die niet meer in de winkel te krijgen zijn tot een mooie basis zoals Mason Garments; je moet wel een paar paar sneakers hebben staan thuis. We raden je aan om te beginnen met de basis, zoals Mason Garments heren en vanuit daar uit te breiden naar wellicht iets gekkers. 

Streetstyle

Dan de volgende stijl; de streetstyle. Deze stijl is een hele aparte voor sommige mensen, maar desalniettemin is het een stijl die vele mogelijkheden biedt. Deze stijl houdt namelijk niet per definitie een afgebakend territorium in, maar het breidt zich snel uit over een groot gebied. De meest algemene beschrijving die we je kunnen bieden wat dit betreft is misschien dat streetstyle een beetje skater stijl is. Cargo pants, sneakers, wijde t-shirts en wijde spijkerbroeken; het valt er allemaal onder. Zoek eens op Google of Pinterest ‘streetstyle’ op en kijk naar alle talloze voorbeelden die het internet je biedt. Je kunt dit eventueel ook goed combineren met basic sneakers zoals die van Mason Garments, maar loop niet te hard van stapel en wees er enigszins een beetje voorzichtig mee. Het is hoe dan ook goed om je eigen twist te geven aan de streetstyle, dat is ook hoe de meeste stijlen zijn ontstaan en uitgebreid.